Koptelefoon kopen van een goede kwaliteit voor een zacht prijsje

Een koptelefoon kopen doe je niet elke dag, deze zijn over het algemeen vrij prijzig. Maar je wilt natuurlijk wel een draadloze hoofdtelefoon met de nieuwste features en het beste geluid. Het zoeken naar een Nederlandse leverancier, kan enorm in de kosten schelen. Zo is de Focus hoofdtelefoon bijvoorbeeld een Merk van Nederlandse bodem zonder tussenhandelaren en enkel online te koop. Dit scheelt enorm in de prijs! Dit betekent echter niet dat je ook afbreuk doet aan de kwaliteit of de functies. Dit merk maakte al draadloze oortjes en koptelefoons voordat Apple dit deed en de kwaliteit is minstens zo goed!

Draadloze koptelefoon kopen met een batterij die lang meegaat

Een koptelefoon kun je niet net zoals draadloze oortjes terug doen in een oplaad case wanneer je een tijdje geluisterd hebt en nog onderweg bent. Wanneer je overgaat tot een koptelefoon kopen moet je dus goed kijken hoe lang je met een volle batterij kunt luisteren en

 hoe lang je wilt luisteren. Met de Focus koptelefoon kun je, nadat deze in drie uurtjes geheel volgeladen is, maar liefst zeventig uur achter elkaar muziek luisteren! Wanneer je m vervolgens tien minuten oplaad kun je weer twee uur vooruit.

Features van de Focus hoofdtelefoon

De draadloze Focus koptelefoon kopen doe je al voor slechts 149 euro. Dit is een zeer zacht prijsje voor de kwaliteit die je krijgt en de features die deze koptelefoon bevat. Je kunt namelijk niet alleen zeventig uur achter elkaar je favoriete audiofragmenten luisteren maar je kunt bijvoorbeeld ook gebruik maken van de active noise cancelling. Wanneer je graag even helemaal afgesloten wilt worden wat betreft geluid van de buitenwereld zet je deze functie aan. Je hoeft dan niet je muziek harder te zetten om geen geluiden van buitenaf door je muziek te horen. Bovendien heeft de Focus koptelefoon ook een Ambient mode. Hiermee kun je contact leggen met Siri of Google Assistent en vervolgens slimme producten in huis aansturen of om het weerbericht vragen.

De aansluiting van de Focus hoofdtelefoon is kinderlijk simpel

Een focus koptelefoon kopen doe je online. Nadat je dit gedaan hebt en je hebt de hoofdtelefoon in huis, dan kun je vrijwel direct naar je favoriete audiofragmenten luisteren. Je hebt weliswaar geen draad die je in moet pluggen in je smartphone dit doe je door middel van bluetooth. Je start op je smartphone door bij instellingen je bluetooth aan te zetten. Vervolgens schakel je de hoofdtelefoon ook in. Je ziet dan vrijwel direct op het scherm van je smartphone de naam van je hoofdtelefoon verschijnen, in dit geval dus Focus. Hier klik je op en activeert de verbinding en klaar ben je. Dit hoef je overigens maar één keer te doen. De volgende keer dat je muziek wilt luisteren en de koptelefoon inschakelt zoekt deze meteen contact met je smartphone mits je wel je bluetooth aan hebt staan.

Het touchpad voor een simpele bediening

Een koptelefoon kopen en aansluiten is dus super makkelijk. Maar de bediening ervan is nog veel makkelijker! Door op de koptelefoon van Rolfstone ter hoogte van je oor te tikken start je de muziek, swipe naar voren voor het volgende nummer en swipe naar achter voor een liedje terug. Door omhoog te swipen kun je het volume harder zetten en vanzelfsprekend naar beneden zachter. Tap twee keer om je telefoon op te nemen. Dankzij het touchpad in je koptelefoon kun je heel eenvoudig met één vinger je koptelefoon bedienen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *