Apple iPad kopen

De Apple iPad zo goedkoop mogelijk kopen? Wij selecteren voor u altijd de goedkoopste iPad aanbieders. Bij deze gerenomeerde webshops kunt u uw Apple iPad kopen zonder problemen en u heeft hem snel in huis. Nu de iPad in Nederland officieel verkrijgbaar is bieden wij een overzicht met webshops waar u uw iPad kunt kopen. Bovendien bieden wij ook al een uitgebreid overzicht van iPad accessoires.

iPad + 3G abonnement aanbiedingen in Nederland!

De onderstaande aanbiedingen zijn eerst aanbiedingen waarbij u de iPad voor een zeer scherpe prijs kunt kopen. U koopt de iPad samen met een telefoon en een 3G abonnement, dus u kunt ook gebruik maken van internet op de iPad.

Wilt u een Apple iPad kopen? Op Kopen-iPad.nl vind u het meeste actuele prijsoverzicht van alle aanbieders uit Nederland. Zodra de iPad beter beschikbaar komt zullen wij de goedkoopste aanbieders direct voor u bijplaatsen op deze website. Houd Kopen-iPad.nl dan ook goed in de gaten!

Waarom een iPad kopen in Nederland?

De iPad is het nieuwste product van Apple. Het is een draagbare tablet-computer de te positioneren valt tussen een laptop en smartphone. De Apple iPad is 1,2 cm dik en weegt 680 gram. Het unieke aan de iPad is dat deze een volledig multi-touchscherm heeft van 24,6 cm en beschikt over een 1GHz A4-processor. Deze processor is speciaal door Apple ontwikkeling voor de iPad. De iPad kan met gemak 10 uur functioneren op een batterij. Met de iPad kunt u optimaal gebruikmaken van het internet, digitaal boeken lezen, email, foto’s, video’s en meer.

Welke modellen van de iPad zijn er straks te koop?

In totaal zijn er straks 6 modellen van de iPad te koop. De modellen verschillen door:

  • Soort draadloos internet: WiFi of WiFi + 3G
  • Opslagcapaciteit: 16 Gb, 32 Gb of 64 Gb

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *