iPad Vodafone

iPad 3G Abonnement

Voor het gebruik van internet op de iPad heeft u een WiFi verbinding nodig of een 3G abonnement. Met een 3G abonnement kunt u overal in Nederland gebruik maken van internet op uw iPad en betaalt u alleen voor het gebruik van dataverkeer. U kunt een iPad 3G abonnement afsluiten wanneer de iPad officieel in Nederland verkrijgbaar zal zijn. Momenteel is nog niet bekend welk tarief er aan de 3G abonnementen wordt gekoppeld. De abonnement zijn af te sluiten bij bekende providers als T-Mobile, KPN of Vodafone.

iPad + 3G abonnement aanbiedingen in Nederland!

De onderstaande aanbiedingen zijn eerst aanbiedingen waarbij u de iPad voor een zeer scherpe prijs kunt kopen. U koopt de iPad samen met een telefoon en een 3G abonnement, zo bent u altijd bereikbaar via internet op de iPad.

Product Prijs Porto Levertijd Betalingsopties Webshop
Apple iPad Apple iPad WiFi 16GB
2 jr Vodafone Bel+SMS+Web
€ 199,- n.v.t. 1-2 dagen o.a. iDeal GSMstunter.nl Direct bestellen!
iPad Kopen Apple iPad WiFi + 3G 32GB
2 jr Vodafone Bel+SMS+Web
€ 359,- n.v.t. 1-2 dagen o.a. iDeal GSMstunter.nl Direct bestellen!
iPad Kopen iPad Prepaid abonnement € 9,95 p/m n.v.t. n.v.t. o.a. iDeal T-Mobile Direct bestellen!

iPad 3G abonnementen in Nederland

Product Prijs Bezorg Levertijd Betaling Webshop
Apple iPad iPad 3G abonnement bij Hi v.a. &euro 2.10 p/m n.v.t. 1-2 dagen o.a. iDeal Metjelaptoponline.nl Direct bestellen!
iPad 3G iPad 3G abonnement bij KPN v.a. &euro 8.41 p/m n.v.t. 1-2 dagen o.a. iDeal Metjelaptoponline.nl Direct bestellen!
iPad 3G iPad 3G abonnement bij T-Mobile v.a. &euro 8.36 p/m n.v.t. 1-2 dagen o.a. iDeal Metjelaptoponline.nl Direct bestellen!
iPad 3G iPad 3G abonnement bij Vodafone v.a. &euro 8.41 p/m n.v.t. 1-2 dagen o.a. iDeal Metjelaptoponline.nl Direct bestellen!

Om optimaal van de iPad gebruik te maken is een 3G abonnement een must have! U kunt een 3G abonnement afsluiten bij het kopen van uw iPad of u kunt deze los afsluiten bij een van bovenstaande telecom providers. De prijzen voor 3G abonnementen lopen uiteen van een beperkt abonnement van € 2,10 tot een onbeperkt abonnement van ongeveer € 30,-.

3G of WiFi?

Met de iPad kunt u op twee manieren toegang verkrijgen tot het internet, dit kan via een WiFi verbinding of via een 3G verbinding. Een WiFi verbinding is draadloze verbinding bijvoorbeeld in uw thuisnetwerk of in een kroeg waar een hotspot hebben. Het nadeel is dat u dus niet overal gebruik kunt maken van een WiFi verbinding. Met een 3G verbinding kan dit wel echter moet u dan wel een abonnement afsluiten waarvoor u maandelijks betaald. Bekijk voor prijzen en dataverkeer informatie bij bovenstaande webshops.

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een iPad te combineren met een goedkoop sim only abonnement. Hierdoor betaald u niet de hoge kosten die u bij een regulier iPad abonnement zou gaan betalen. In principe is sim only een geschikte variant wanneer u al een iPad heeft of wanneer u een ipad heeft gekregen. Voor het vergelijken van sim only kunt u deze website bezoeken.